Királyválasztás a Nemzeti Akadémián

NAKIAKIRÁLY???

Keressük az Akadémia királyát!!
Nem a legjobbat. Nem a legszebbet, a legokosabbat, de még csak nem is a legmagasabbat az Akadémiáról. Azt keressük, aki a legkirályabb, sőt, a legnagyobb király!!

Hogy ki ő? Edző, játékos?

Bárki lehet. Akárki, de mindenképpen VALAKI legyen!

Aki valamiben, akármiben, de leginkább bármiben a leg. Vagy inkább LEGESLEG!

Különleges képessége van, mondjuk egyszerre van ötöse bioszból, matekból és énekből is. Vagy neki van a legmagasabb énekhangja, vagy ő írja a leggyorsabban az sms-eket, vagy ő a csapat leghangosabbja, vagy neki van a leghosszabb micsodája, nagylábujja, vagy ügyesen bűvészkedik, netán művészkedik, egy kézzel mászik a kötélen, ő csinálja a csapatban a legtöbb egylábas guggolást, vagy képes bekötött szemmel sikeres büntetőt dobni.

A lényeg, hogy ezt a különleges személyt A CSAPAT JELÖLJE a királyválasztásra, mert a csapat biztos abban, hogy ő az igazi király az Akadémián.

Jelöltállítás határideje, formája: december 1-e 24 óra, e-mail a mercedes.kosarakademia@mercedeska.hu címre

Ha megvan a jelölt és a jelölés, akkor JÖN A KAMPÁNY.
A bemutatás, a megismertetés, a megszerettetés, az elhitetés. A csapat reklámozza a jelöltet. Készítsetek plakátot, írjatok sms-eket, csináljatok képeket.

A kampány csúcsa az Akadémia Karácsonyi buliján lesz, amikor jön a KIRÁLYVÁLASZTÁS. Minden csapatnak KORTESKEDNIE kell a jelöltje mellett, vagyis híveket toborozni, szavazókat szerezni, megmutatni, hogy az ő jelöltjük a legjobb, a legalkalmasabb király. Minden csapatnak maximum 3 perc áll rendelkezésre ahhoz, hogy bemutassa a jelöltjét. A bemutató „szabad pálya”, lehet beszédet mondani, lehet táncolni, énekelni, színdarabot előadni, fotómontázzsal, videóval népszerűsíteni a jelöltet, nincs meghatározott módszer. A lényeg, hogy A CSAPAT EGYÜTT dolgozzon a célért, és kiderüljön, hogy a jelölt miért lehetne a király. FONTOS: a technikai előkészületek miatt legkésőbb december 10-én jelezni kell, hogy a csapat milyen bemutatóval ismerteti meg a jelöltjét (video, beszéd, ének, tánc, fotómontázs stb)

Szavazás menete: minden csapat egy szavazatot adhat le (a helyszínen kapjátok a szavazólapokat), de saját jelöltjére nem szavazhat. Természetesen voksolnak „külső szakértők” is. A legtöbb szavazatot kapó jelölt lesz majd a LEGNAGYOBBKIRÁLY! Lesz palást, korona, trón, esetleg még fele királyság is. A győztes viselheti majd a királyi címet (visszavonásig), a királyi fotója, amely a csapatával közösen készül, kikerül az Akadémia fő helyére.

Szóval, jelöljetek, készüljetek, ügyeskedjetek!

(Azt azért ne felejtsétek, hogy az igazi király az, aki leszedi a támadólepattanót!)