Rigó Noémi U11 Amazonok
Edzője: Adamik Csilla
A csapat legkitartóbb tagja. Az év során minden edzésen részt vett. Edzéseken úgy dolgozik, amivel példát mutat társainak. Erőssége a védekezés. Jó védekezésével az ellenfél legjobb játékosainak kiiktatásával sokszor segítette győzelemre csapatát. Megyeválogatottként képviselte az Akadémiát a megye válogatottak tornáján ahol a csapat harmadik helyezést szerzett. Tagja volt az országos Jamboree-ra továbbjutott csapatnak is

Mészáros Botond U14
Edzője: ifj. Kégel Tamás
Botond június hónap legjobbjának szóló díja az egész serdülő C csapatnak szól!Egész évben fegyelmezetten és keményen dolgoztak,rengeteget fejlődtek,ezért nagyon nehéz bárkit is kiemelni!.A csapat 2019-ben veretlenül eljutott a régiós bajnokok tornájáig ,ami fiatal serdülőként nagyon szép eredmény. Botond a régiós döntőn rendkívül gólveszélyesen játszott, bravúrkosarakkal szórakoztatta a közönséget. Ha megtanulja használni a bal kezét is remek játékos lehet belőle!
A hétvégén iskolája színeiben megnyerte a Diákolimpia III: korcsoportos országos döntőt és az ALL Star csapatba is beválogatták Veliczky Zalánnal együtt.

Gratulálunk!