A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémián sportoló fiatalok részére május 11-én a Szabadidőközpont Sportparkjában kiscsoportos, fizikai kontaktus nélküli, rövidített edzések kezdődtek.
Tájékoztató:

Örömünkre, a korlátozások enyhítését jelentette be a Kormány a sport területén és a kecskeméti Operatív Törzs is úgy döntött, hogy az utánpótlássport edzései a városi sportlétesítményekben megtarthatóak.
Az Akadémia kialakította a járványügyi helyzetre tekintettel működési szabályzatát, amelyet a Házirend Covid-19 tartalmaz (weboldalainkon és a pályák mellett megtalálható).
Eszerint kültéri, kiscsoportos, fizikai kontaktus nélküli, rövidített edzésekkel kezdjük az újra indulást a Benkó Zoltán Szabadidőközpont tavaly nyáron befejezett és átadott Sportparkjában (3 kosárlabdapálya és az azokat körülvevő futókör áll rendelkezésünkre). Esőzés esetén az online edzésmódszert alkalmazzuk átmenetileg.
A foglalkozások zártkörűek lesznek, az edzések között 15 perc szünetet tartunk.
A kéz- és eszköz-fertőtlenítőszereket az Akadémia biztosítja, de plusz óvatosságból mindenki hozzon magával is.
A higiéniás előírások betartására külön kérünk, figyelmeztetünk mindenkit, egymás biztonsága és egészségének védelme érdekében!
A nevelési hozzájárulás fizetési kötelezettség felfüggesztését május hónapra visszavonjuk, de a kedvezmény igénylésére továbbra is biztosítunk lehetőséget egyedi kérelmeken keresztül.
Köszönjük együttműködésüket, eddigi kitartásukat és kérjük a továbbiakban is a támogatásukat!
Újra együtt, egy Csapatként!