Hírek

Szeretettel várunk a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia által szervezett nyári táborokba!

2015. május 19. 18:18
 

7-13 év közötti gyermekeket várjuk. A létszám maximum 40 fő/ hét.

 

Helyszín: Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok.
Időtartam: 2014. július 06-10 és 13-17 között, 8-16 óráig.
Ellátás: napi kétszeri étkezés, tízórai, ebéd (Fürdő Aqua gyorsétterm)

Első hét:
Napi két edzés szerepel a programban, ahol a koordinált mozgás mellett a kosárlabda sport alapjait sajátíthatják el a kosaraspalánták sok játékos gyakorlattal egybekötve. 2 kosárlabdaedző és 1 programszervező foglalkozik a gyerekekkel 2 turnusban. A programok között szerepel szórakoztató kvízek és játékok.Megtanulják a sportág történetét, szabályait, hírességeit. Rajzolnak, kézügyességi, kreatív feladatokat kapnak. Filmvetítés és egyszeri fürdőzés is szerepel a tervek között a Kecskeméti Élményfürdőben.
Minden résztvevő kap egy pólót az Akadémia logójával ellátva.
A tábor ára: 14.000 Ft

Második hét:
Napi két edzés szerepel a programban, ahol a koordinált mozgás mellett a kosárlabda sport alapjait sajátíthatják el a kosaraspalánták sok játékos gyakorlattal egybekötve. 2 kosárlabdaedző és 1 programszervező foglalkozik a gyerekekkel 2 turnusban.
Az edzések között a nyelvoktatás zajlik a Montázs nyelviskola oktatásával választható német és angol nyelven. Délelőtti oktatás kétszer 45 perc, délutáni oktatás egyszer hatvan perces foglalkozást jelent. A nyelvi foglalkozások célja a kommunikáció fejlesztése. A szórakozva tanulás áll a középpontban sok kommunikatív nyelvi játékkal, alkalmazkodva a résztvevők életkori sajátosságaihoz.
Egyszeri fürdőzés is szerepel a tervek között a Kecskeméti Élményfürdőben.
Minden résztvevő kap egy pólót az Akadémia logójával ellátva.
A tábor ára: 20.000 Ft

Jelentkezni az edzőknél illetve a mercedes.kosarakademia@gmail.com e-mail címen lehet.