Hírek

Karácsonyi kosár: ünnepelt a Mercedes Kosárlabda Akadémia

2015. december 22. 18:56
 

 
 

Egész napos játékkal, és más közösségi programokkal ünnepelte az őszi tanév végét, illetve köszöntötte a közelgő karácsonyt a Mercedes Kosárlabda Akadémia. A Messzi István Sportcsarnokban vasárnap folyamatosan pattogott a labda, az akadémia valamennyi korosztálya pályára lépett.

 

Ivkovicné Béres Tímea, a Mercedes Kosárlabda Akadémia igazgatója a hiros.hu-nak elmondta: ez a nap a gyerekekről illetve családjaikról szólt.
- Szerettünk volna nekik egy ünnepi rendezvénnyel, egy kis tornával, műsorral és ajándékokkal kedveskedni. Azt tapasztaltam, hogy ez sikerült is, mert nagyon élvezték az egymás elleni játékot a lányok és a fiúk, a különböző korcsoportok – jelentette ki Béres Tímea, hozzátéve, hogy eredményes, sikeres évet zár az akadémia. - Nagyon sok gyerek sportol, és alapvetően ez a fő célunk. Minőségben is tudtunk fejlődni ebben az esztendőben. A szakmai munka színvonala javult, a gyerekek nagyon szép eredményeket érnek el, válogatottjaink is vannak. Igyekszünk ezt folytatni a következő évben is. Emellett örülök annak is, hogy infrastruktúránk is tovább fejlődött. Idén átadtuk a kültéri pályát a Benkó Zoltán Szabadidő Központban, és várhatóan januárban elkezdődik a régi fedett uszoda felújítása is, amit már mindenki nagyon vár. Ez egy igazi sportkomplexum lesz, amelyet több sportág is használhat. Szerepet kap a mindennapos testnevelésben, de a leendő kecskeméti egyetem számára is hasznos lehet majd.

(Forrás: hiros.hu)