Hírek

Ünnepelt a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia

2017. december 18. 23:38
 

 

A Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia karácsonyi ünnepséget rendezett december 17-én, vasárnap, amelyen vendégként részt vett Tóth Cirill, a kerekesszékes férfi kosárlabda-válogatott tagja, a KINCS nagycsaládosok egyesülete, a KKC NB I/B osztályú női kosárlabda csapata, valamint a KTE-Duna Aszfalt NB I-es férfi csapata is.

Az ünnepségen az Akadémi mind a 21 csapata (U11-18) megmutatta tudását a három pályán zajló mérkőzések alatt. Ezt követően dr. Salacz László országgyűlési képviselő és dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester köszöntötte az sportolókat, családokat. Ivkovicné Béres Tímea Akadémia vezető gratulált az életműdíjjal kitüntetett Kégel Tamásnak, a fiú szakág vezetőjének illetve november hónap Csillagainak. Majd Tóth Cirill, kerekesszékes kosárlabdázó mutatta meg technikai felkészültségét és mesélt a fiataloknak.

A bemutató után megkezdődtek a különböző dobó és ügyességi versenyek.

A szerbiai Yubac Basketball Camp verseny győztese egy ingyenes részvételt nyert a táborba, de volt büntető, hárompontos és ziccer dobóverseny, látványos zsákolóverseny, sőt a gyerekek a KTE Duna-Aszfalt férfi csapatának mezét is magukra ölthették. Pályára léptek a KINCS kecskeméti nagycsaládosok egyesületének tagjai, gyermekei és kipróbálhatták többek között a kosárradobást is illetve átvehették az akadémisták ünnepi adományait.

A játékból a szülők-edzők csapata is kivette a részét, "szoros" meccset játszva a Wittmannékkal.

Az ünnepséget a karácsonyi ajándékozás zárta minden gyerkőc örömére.