Április hónap Csillagai az Akadémián

Szatmári Alíz U11 leány csapat tagja

Az Akadémia U 11 Amazonok csapatának egyik meghatározó játékosa. Edzésmunkája példamutató. Kiváló képességekkel rendelkező játékos. Nagy szerepe volt abban hogy a regionális döntőn nyert a csapatunk és bejutottunk az országos Jamboori “A” csoportjába. A nagyobbak között is megállja helyét, az U12 regionális döntőn a Villámok csapatában a legjobb teljesítményt nyújtotta.
Iskolája színeiben területi döntőbe vezette a csapatát a diákolimpián. Kiváló példája annak, hogy az állandó edzésmunka mellett a tanulásban és más tevékenységben is eredményeket lehet elérni.
Edzői: Adamik Csilla, Pasek Mónika, Pelikán Dóra

Hajkó Bálint U14 fiú csapat tagja

Bálint csapatunk egyik meghatározó játékosa.1:1 elleni játékára, kezdeményező képességére, az elmúlt mérkőzéseinken is nagy szükségünk volt. Pontjaival és a lepattanó labdák megszerzésével hozzájárult a csapatunk országos serdülő bajnokság döntőjébe kerüléséhez. Az utóbbi időben mutatott edzés munkája bízunk benne, hogy még tovább javul és lelkesedése sokáig megmarad!
Edzői: Bindics Gábor, ifj. Kégel Tamás

A díjak az OTP Bank felajánlásából egy-egy ajándékcsomag és az Akadémia részéről egy-egy 5000 Ft értékű ajándékutalvány.
Gratulálunk a fiataloknak és további sok sikert kívánunk!

További hírek

Tekintse meg többi híreinket
© 2013 - 2023 Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!
chevron-down