Március hónap Csillagai az Akadémián

Csomor Babett U14 leány csapat tagja
Küzdeni tudásával és győzni akarásával rendkívül sok energiát adott a lányoknak. Igazi csapatemberként dolgozik a pályán. A fő erénye a kemény védekezés, de a támadásban is kiveszi a részét és hasznos a csapat számára.
Edzői: Burján Laura, Körmendi Bence

Györe Koppány U11-12 fiú csapat tagja
Koppány az U11-es Jégtörő Mátyás és az U12-es KKA Jimmy csapatok közös csillaga. Koppány a saját, U11-es korosztályában csapata húzóembere, de fiatal kora ellenére az U12-es csapatban is meghatározó szerepet tölt be. A kosárlabda és csapata iránti elkötelezettsége megmutatkozik edzésmunkájában, és ha szükséges hétvégén és ünnepnapon sem rest edzést látogatni. Fáradhatatlan védekezésben, szereti a kihívásokat, nem ijed meg akkor sem ha az ellenfél leggyorsabb vagy épp legmagasabb játékosát kell fognia. Mindemellett támadásban is nagyon agilis, indításokból szépen gyűjtögeti a pontokat. A kosárlabda mellett kiváló atléta, idén országos 3. helyen végzett csapatban a mezei futás országos döntőjében. Ezúton is gratulálunk neki és csapatának.
Edzői: U11-Király László, U12- Fekete Imre

A díjak az OTP Bank felajánlásából egy-egy ajándékcsomag és az Akadémia részéről egy-egy 5000 Ft értékű ajándékutalvány.
Gratulálunk a fiataloknak és további sok sikert kívánunk!

További hírek

Tekintse meg többi híreinket
© 2013 - 2023 Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!
chevron-down