Továbbra is az MVM az Akadémia kiemelt szponzora

A kecskeméti Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia működésének újabb elismerése: az MVM Energetika Zrt. 2023-ban is meghosszabbította a szponzori szerződést és az energetikai óriáscég marad az Akadémia kiemelt szponzora a szeptemberben kezdődő 11. szezonban is.

Az elmúlt évek eredményeinek és az erős sportközösség működésének is köszönhetően mind az MVM, mind az Akadémia a sikeresnek minősített együttműködés folytatása mellett döntött. Az új szerződést 2023. december 31-ig hosszabbították meg, ennek köszönhetően az energetikai vállalat több mint hatszáz gyermek sportolásához, egészséges életre neveléséhez, és egy értékteremtő közösség fejlődéséhez járul hozzá.

„Az Akadémia kiemelt célja a magas szinten képzett fiatalok fejlesztése mellett az egészséges életmódra nevelés, a tehetséggondozás és a közösségépítés – nyilatkozta a szerződés meghosszabbítása kapcsán Ivkovicné Béres Tímea, az Akadémia vezetője.

–Örömmel tölt el minket, hogy az MVM számára is fontosak azok az értékek, amelyeket az Akadémia képvisel. A 2022-23-as szezonban az országos döntőkben elért eredmények mellett több válogatott játékost adtunk a korosztályos keretekbe, és tucatnyian kapcsolódtak a felnőtt klubokhoz, az élsport világához. Mindebben jelentős szerepe van az MVM-nek, hiszen a kiemelt szponzorunk nem csupán ahhoz járul hozzá, hogy az Akadémia működése jelentősen stabilizálódjon, hanem ahhoz is, hogy az előrelépés, ezzel együtt a jövő tervezhetőbb legyen. Ennek köszönhetően az Akadémia a gyerekek fejlődésére tud koncentrálni. Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy az ország egyik meghatározó vállalata évek óta mellettünk van, ezzel elismerve a munkánkat, céljainkat, a jövőbe vetett hitünket.”

További hírek

Tekintse meg többi híreinket
© 2013 - 2024 Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. - Minden jog fenntartva!
chevron-down